מתכון לגלילות חצילים במילוי בשר - השף מיכה כלפה
מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס
מצרכים:
2 חצילים רצוי קלים ללא גרעינים
5-6 עגבניות בינוניות מגורדות
4 שיני שום
למילוי:
250 גר בשר בקר טחון
צרור פטרוזליה וכוסברה קצוצה
בצל מגורד
תפוא קטן מגורד דק
ביצה
חצי כף מלח
חצי כף פלפל שחור
כפית פפריקה
חצי כף כמון
חצי כף ראס אל חנות
אופן ההכנה:
1. לפרוס את החצילים לפרוסות לא עבות להבריש בשמן ולצרוב על הפלאנצ'ה.להניח בצד.
2. לערבב בקערה את חומרי המילוי ליצור קציצה מאורכת לשים בחלק הרחב של החציל ולגלגל.להניח בצד
3. בסיר לחמם 5 כפות שמן לאדות את השום קצוץ להוסיף תבלינים 2 כפות פפריקה מתוקה, חצי כף צ'לי גרוס חריף,חצי כף כמון,חצי כף פלפל שחור,חצי כף אריסה
4. לערבב את התבלינים על להבה נמוכה להוסיף את העגבניות המגורדות לתבל במלח להוסיף חצי כוס מים לטעום ולתקן טעמים אם צריך...
5. לסדר את החצילים בסיר להביא לרתיחה, לשפוך מהרוטב על החצילים ולבשל עם מכסה על להבה נמוכה כ - 45 דקות. בהצלחה.
ותודה על המתכון והתמונות לחופית אלמקייס.
*********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
ความคิดเห็น