top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

מתכון לגלילות חצילים במילוי בשר - השף מיכה כלפה

מתכון לגלילות חצילים במילוי בשר - השף מיכה כלפה


מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס


מצרכים:

2 חצילים רצוי קלים ללא גרעינים

5-6 עגבניות בינוניות מגורדות

4 שיני שום


למילוי:

250 גר בשר בקר טחון

צרור פטרוזליה וכוסברה קצוצה

בצל מגורד

תפוא קטן מגורד דק

ביצה

חצי כף מלח

חצי כף פלפל שחור

כפית פפריקה

חצי כף כמון

חצי כף ראס אל חנות


אופן ההכנה:


1. לפרוס את החצילים לפרוסות לא עבות להבריש בשמן ולצרוב על הפלאנצ'ה.להניח בצד.


2. לערבב בקערה את חומרי המילוי ליצור קציצה מאורכת לשים בחלק הרחב של החציל ולגלגל.להניח בצד


3. בסיר לחמם 5 כפות שמן לאדות את השום קצוץ להוסיף תבלינים 2 כפות פפריקה מתוקה, חצי כף צ'לי גרוס חריף,חצי כף כמון,חצי כף פלפל שחור,חצי כף אריסה


4. לערבב את התבלינים על להבה נמוכה להוסיף את העגבניות המגורדות לתבל במלח להוסיף חצי כוס מים לטעום ולתקן טעמים אם צריך...


5. לסדר את החצילים בסיר להביא לרתיחה, לשפוך מהרוטב על החצילים ולבשל עם מכסה על להבה נמוכה כ - 45 דקות. בהצלחה.


ותודה על המתכון והתמונות לחופית אלמקייס.


*********

מוצר מומלץ❣️

רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.

מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה

ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.

ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼

👩🏻‍🍳





ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ยังไม่มีการให้คะแนน

ให้คะแนน
bottom of page