top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח של שולמיטעים ונעים

מתכון לדלורית ברוטב סילאן וירק קצוץ - שחר שולמית


מתכון לדלורית ברוטב סילאן וירק קצוץ - שחר שולמית

המצרכים לדלורית ברוטב סילאן וירק קצוץ:

מידת כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה חמה

  • 1 דלורית בינונית

  • 1 כוס מים

  • 4 כפות שמן

  • 4 כפות סילאן

  • 1/2 כפית פלפל ארבע העונות

  • 1/2 כפית מלח

  • 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה

  • חופן פטרוזיליה

אופן ההכנה לדלורית ברוטב סילאן וירק קצוץ:

  1. מקלפים ופורסים את הדלורית לפרוסות ומניחים אותן בסיר

  2. שמים בסיר את המים ומפזרים מעל את התבלינים מלבד הפטרוזיליה

  3. מרתיחים את התבשיל ומנמיכים למינימום

  4. מבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך הדלורית (הדלורית מפרישה מעט נוזלים)

  5. בין לבין לוקחים בכף מהרוטב ויוצקים על גבי הדלורית

  6. מפזרים מעל את הפטרוזליה ומבשלים עוד מספר דקות

בהצלחה רבה ובתאבון






14 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page