top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח של שולמיטעים ונעים

מתכון למיני לחמניות שום וגבינת פרמזן - שחר שולמית


מתכון למיני לחמניות שום וגבינת פרמזן - שחר שולמית

מצרכים למיני לחמניות שום וגבינת פרמזן:

מידות אוניברסליות

מתקבלות 50 יחידות

לבצק:

  • 1 קילו קמח

  • 4 כפות סוכר

  • 1 שקית אבקת אפיה

  • 2 כפות שמרים יבשים

  • 1 כף מלח

  • 2 כפות חומץ

  • 1/2 כוס שמן

  • 2.5 כוסות מים פושרים

למתבל:

  • 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה

  • 1/2 כפית מלח

  • 2/3 כוס שמן זית

  • 3 כפות שום כתוש

  • 1 כף ממרח פלפלים (אופציונלי)

  • 50 גרם גבינת פרמזן מגורדת לפיזור מעל הלחמניות

הכנת המתבל:

  • מערבבים את כל המצרכים מלבד גבינת הפרמזן יחד (את הפרמזן מפזרים בסוף מעל כל לחמנייה)

הכנת הבצק:

  1. מניחים בקערת המיקסר עם וו לישה את המצרכים היבשים ומערבבים אותם דקה אחת

  2. מוסיפים את המצרכים הרטובים ולשים את הבצק כ10 דקות על מהירות בינונית (הבצק מעט דביק)

  3. בידיים משומנות מנתקים את הבצק מהקערה ועוטפים אותו בשמן

  4. מכסים את הבצק עם ניילון נצמד ומתפיחים אותו עד להכפלה

  5. בידיים משומנות לוקחים חתיכות מהבצק ושוקלים אותם כל יחידה במשקל 35 גרם

  6. מכדררים כל יחידה לכדור ומניחים אותה על גבי שקית נילון

  7. מתחילים להכין לחמניות מהחתיכה הראשונה שאותה הנחנו על גבי הנילון ראשונה וכן הלאה...

  8. מגלגלים כל כדור לגליל באורך של כ25 סנטימטר וקושרים דוגמת קשר ומניחים את הלחמניות מעל נייר אפיה שנמצא מעל גבי משטח אפיה

  9. מורחים כל לחמניה במתבל השום ומניחים להתפחה נוספת

  10. בינתיים מחממים תנור על חום טורבו של 180 מעלות

  11. כשהלחמניות הכפילו את נפחם מניחים 2 תבניות ואופים אותן 15 דקות מוציאים את התבניות מהתנור ומורחים אותן שוב במתבל ומחזירים לאפיה נוספת של 10 דקות

  12. כשמוציאים את הלחמניות מהתנור מורחים אותם פעם שלישית במתבל ומפזרים מיד מעל הלחמניות גבינת פרמזן מגורדת

  13. מכניסים את הלחמניות לשקית ניילון וסוגרים אותה כדי שהאדים ירככו את הלחמניות למרקם מושלם

בהצלחה רבה ובתאבון







1,001 צפיות0 תגובות

Kommentarer

Betygsatt till 0 av 5 stjärnor.
Inga omdömen ännu

Lägg till ett betyg
bottom of page