top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

מתכון למעורב ירושלמי כמו במסעדות - השף מיכה כלפא

עודכן: 27 בנוב׳ 2023

מתכון למעורב ירושלמי כמו במסעדות - השף מיכה כלפא


*לא חייב את כל החומרי הבשר

*הכבד והלבבות צריכים לעבור הכשרה ( אני אוכל כשר )


מצרכים:

חצי כוס חד פעמי של מים

200 גרם לבבות עוף חצויים

200 גרם פרגיות חתוכות לקוביות

300 גרם כבד עוף חתוך לחצאים

200 גרם טחולים של עוף

50 גרם שומן כבש קצוץ דק דק -- למי שאוהב

3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות

5 שיני שום קצוצות דק

1 כף תבלין שווארמה / למעורב

1 כפית כורכום

1 כפית חוואיג'

חצי כפית פפריקה מתוקה

מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:


1.בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים עם התבלינים ונותנים לזה מנוחה של חצי שעה


2. במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד שמזהיב .


3. אל הבצל מוסיפים את תערובת המעורב וחצי כוס מים ומערבבים.


4. ממשיכים לבשל ומדי פעם לערבב עד שהכול מוכן.


5 מקשטים עם כוסברה או פטרוזיליה ומגישים לצד אורז או צ'יפס או בפיתה.


באהבה מיכה כלפא


********

מוצר מומלץ❣️

רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.

מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה

ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.

ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼

👩🏻‍🍳




Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page