מתכון למעורב ירושלמי כמו במסעדות - השף מיכה כלפא
*לא חייב את כל החומרי הבשר
*הכבד והלבבות צריכים לעבור הכשרה ( אני אוכל כשר )
מצרכים:
חצי כוס חד פעמי של מים
200 גרם לבבות עוף חצויים
200 גרם פרגיות חתוכות לקוביות
300 גרם כבד עוף חתוך לחצאים
200 גרם טחולים של עוף
50 גרם שומן כבש קצוץ דק דק -- למי שאוהב
3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות
5 שיני שום קצוצות דק
1 כף תבלין שווארמה / למעורב
1 כפית כורכום
1 כפית חוואיג'
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1.בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים עם התבלינים ונותנים לזה מנוחה של חצי שעה
2. במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד שמזהיב .
3. אל הבצל מוסיפים את תערובת המעורב וחצי כוס מים ומערבבים.
4. ממשיכים לבשל ומדי פעם לערבב עד שהכול מוכן.
5 מקשטים עם כוסברה או פטרוזיליה ומגישים לצד אורז או צ'יפס או בפיתה.
באהבה מיכה כלפא
********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Commentaires