top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

מתכון לסופריטו בשר ותפוחי אדמה שכולם אוהבים - מיכה כלפה

מתכון לסופריטו בשר ותפוחי אדמה שכולם אוהבים - מיכה כלפה


במקור התבשיל אמור להתבשל כשעתיים וחצי על הגז בבישול איטי ובלי כמעט נוזלים

אבל אני קיצרתי תהליכים והרתחתי מראש את הבשר(נתח מס' 5) בסיר לחץ

מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס


מצרכים:

1 נתח צלי בשר מס' 5 שהורתח מראש בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי(לא חייב להשתמש בכל הכמות)

4 תפו"א בינוניים

1 בצל

4 שיני שום


ועכשיו לההכנה:


1. בסיר שטוח עם ציפוי טפלון לשים שמן בכמות שתכסה את כל תחתית הסיר בגובה כס"מ


2. לטגן 4 תפ"וא קלופים ופרוסים לפלחים טיגון טוב מכל הצדדים עד כדי שיזוף.להוציא לנייר סופג ולהניח בצד בנתיים.


3. באותו הסיר לא להוציא את השמן לטגן בצל פרוס דק דק לרצועות עד להזהבה יפה שהוא מקבל צבע חום יפה להוסיף 4 שיני שום קצוצות ולאדות כדקה.


4. להוסיף חצי כף כורכום כפית פפריקה מתוקה חצי כף פלפל שחור ולערבב לפתיחת טעמים.


5. להוסיף כוס וחצי מים לערבב ולהוסיף כף אבקת מרק בצל וחצי כף אבקת מרק עוף.


6. לסדר את פרוסות הבשר בסיר ולבשל עם מכסה סגור עד שהבשר מתרכך

מדי פעם לבדוק שלא חסר נוזלים.


7. להוסיף את פלחי התפו"א לשפוך מהרוטב על הכל ולבשל עם מכסה עוד כחצי שעה.


8. הרוטב צריך להיות סמיך ולא יותר מדי נוזלים.בהצלחה.


*********

מוצר מומלץ❣️

רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.

מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה

ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.

ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼

👩🏻‍🍳



פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page