מתכון לסלט בטטה ושקדים מולבנים - שחר שולמית
המצרכים לסלט בטטה ושקדים מולבנים:
4 בטטות בינוניות
4 כפות שמן
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף קצח
1 כפית מלח
50 גרם שקדים מולבנים שלמים
אופן ההכנה לסלט בטטה ושקדים מולבנים:
קולפים את הבטטות וחותכים אותן לקוביות קטנות
מרפדים תבנית אפיה בינונית בנייר אפיה ומניחים עליה את הבטטות
מפזרים מעל את התיבול מלבד השקדים ומערבבים היטב
אופים את הבטטות במשך כ45 דקות בחום של 180 מעלות עד הזהבה
בינתיים מטגנים את השקדים במעט שמן עד הזהבה ומפזרים אותם מעל הבטטות לפני הגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
Comments