top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

מתכון לסלט מטבוחה עסיסית - מירב מלכה


מתכון לסלט מטבוחה עסיסית - מירב מלכה


טיפ לקילוף העגבניות: מניחים את עגבניות שלמות בקערה ושופכים עליהם מים רותחים, משרים אותן כמה דקות ואז הן מתקלפות בקלילות.

המצרכים לסלט מטבוחה עסיסית:

  • 15עד 20 עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות ומסוננות מנוזלים

  • 4 שיני שום

  • 1 פלפל חריף

  • 2 כפות סוכר

  • 1/4 כוס שמן

  • 1 כף גדושה של פפריקה

  • מלח

  • פלפל שחור

אופן ההכנה לסלט מטבוחה עסיסית:

  1. בסיר מכניסים את העגבניות, השום, פלפל חריף וסוכר ומבשלים על הגז בלהבה נמוכה במשך 20 דקות תוך ערבוב תמידי

  2. כאשר מצטמצמים הנוזלים ונגמרים כמעט המים

  3. מכניסים בכוס את השמן, הפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומניחים בצד למשך 3 דקות.

  4. שופכים את תערובת התבלינים לסיר המטבוחה ומערבבים היטב, מבשלים כ5 דקות נוספות ומכבים את האש.

  5. ממתינים לצינון ומעבירים לקופסא.

  6. שומרים בקירור עד להגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון








63 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page