top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

מתכון לעוגיות בולו - השף מיכה כלפה

מתכון לעוגיות בולו - השף מיכה כלפה


מצרכים:

4 ביצים

כוס סוכר

כוס שמן

2 א.אפיה

חצי כוס אניס שלם

100 גרם צימוקים

כוס אגוזים קצוצים

6 כוסות קמח בערך


אופן ההכנה:

שמים בקערה לפי הסדר :


1. ביצים כוס שמן כוס סוכר.. חופן של אניס שלם ולכתוש אותו מעט ..100 גרם צימוקיםכוס אגוזים קצוצים חופן שומשום.


2. לערבב היטב ולהוסיף את הקמח כ - 6 כוסות עם 2 א.אפיה ...עד קבלת הבצק רך ולא דביק ..

את הכוס האחרונה בבהדרגה בהתאם לצורך ...


3. לקרוץ עיגולים.. לגלגל לנקניק .. לטבול בשומשום בחלק העליון .


4. להניח על נייר אפיה .. לצבות בצדדים מעט ..לנעוץ במרכז חצי אגוז ..


5. לאפות בתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות . ואפייה במשך 17 דקות בדיוק.


הערה: הכוס היא כוס חד פעמי שתייה חמה


תודה לאילנית דנינו על העזרה עם המתכון

*********


מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽

👩🏼‍🍳





Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page