מתכון לעוגיות בולו - השף מיכה כלפה
מצרכים:
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
2 א.אפיה
חצי כוס אניס שלם
100 גרם צימוקים
כוס אגוזים קצוצים
6 כוסות קמח בערך
אופן ההכנה:
שמים בקערה לפי הסדר :
1. ביצים כוס שמן כוס סוכר.. חופן של אניס שלם ולכתוש אותו מעט ..100 גרם צימוקיםכוס אגוזים קצוצים חופן שומשום.
2. לערבב היטב ולהוסיף את הקמח כ - 6 כוסות עם 2 א.אפיה ...עד קבלת הבצק רך ולא דביק ..
את הכוס האחרונה בבהדרגה בהתאם לצורך ...
3. לקרוץ עיגולים.. לגלגל לנקניק .. לטבול בשומשום בחלק העליון .
4. להניח על נייר אפיה .. לצבות בצדדים מעט ..לנעוץ במרכז חצי אגוז ..
5. לאפות בתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות . ואפייה במשך 17 דקות בדיוק.
הערה: הכוס היא כוס חד פעמי שתייה חמה
תודה לאילנית דנינו על העזרה עם המתכון
*********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
👩🏼🍳
Comments