top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

מתכון לעוגיות רוזט בטעם של פעם - השף מיכה כלפה

מתכון לעוגיות רוזט בטעם של פעם - השף מיכה כלפה


המרכיבים:

2 ביצים גדולות

1 כפיות תמצית וניל

1 כוס חלב

כוס ורבע קמח

1/4 כפית מלח

1 כף סוכר

אני מוסיף מעט קצח או אניס אבל לא חייב


אופן ההכנה:


1. את הביצים טורפים טוב מאוד ביחד עם הסוכר והוניל


2. מוספים את שאר החומרים לביצים הטרופות , וממשכים לטרוף עד שמגעים לתערובת חלקה ואחידה.


3. את התערובת מכניסים למנוחה במקרר של שעתיים לפחות ....לא פחות!!!!!


4 מחממים שמן עמוק .


5. מחברים את הצורה לידית הרוזט וטובלים אותה בשמן החם, מוצאים מנחים אותה על נייר סופג ומיד לבלילה כך שהיא תכסה את הברזל אך לא את הקצה. ( עד 3/4 גובה )


6. מכניסים את הרוזט שעם הבלילה לשמן החם , ומשחררים את העוגיה מהרוזט, ( אפשר לשחרר עם מזלג )


7. לאחר שהעוגיה בצבע זהב מוצאים ומנחים על נייר סופג


8. מפדרים עם אבקת סוכר מעל לעוגיות ומגישים


הערה:

שימו לב: חשוב להקפיד שהבלילה לא תגיע לקצה הברזל בזמן הטבילה אחרת יש בעיה להסיר את המאפה.


בהצלחה


*******

מוצר מומלץ❣️

המכשיר האיכותי והמקורי להכנת עוגיות רוזט.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽






פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page