מתכון לעוגת גבינה בחושה מושלמת - מירב מלכה
חומרים לתחתית:
15 יחידות ביסקוויטים פתי בר מפוררים
100 גרם חמאה מומסת
לערבב את הפירורים עם החמאה ולהדק לתבנית משומנת מספר 24.
להכניס לפריזר לכמה דקות עד אשר נכין את המלית.
חומרים למלית:
500 גרם גבינה לבנה 5%
1שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
2 ביצים שלמות טרופות
1 כפית תמצית וניל
2 כפות קמח רגיל
אופן ההכנה:
בקערה בינונית להכניס את כל חומרי המלית לערבב אפשר עם מטרף
שלא יהיו גושים.
להוציא את התבנית ( מספר 24) מהפריזר ובעדינות לשפוך את מלית הגבינה מעל.
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל30-25 דקות עד אשר מסביב התערובת טיפה נעשית צהובה והעוגה לא רוטטת.
חומרים לציפוי:
1 שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
לערבב את כל חומרי המלית.
להוציא את העוגה בזהירות מהתנור למרוח מעליה את הציפוי בזהירות ובעדינות, להכניס שוב לתנור בדיוק ל 4-5 דקות לא יותר, להוציא מיד מהתנור ולצנן, לאחר מכן להכניס למקרר.
בהצלחה
Merav 🍰
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments