מתכון לפוקאצ'ה ירקות מעולה - עטרה ז׳ורנו
מרכיבים:
קילו קמח.
3 כפות שמרים.
1/4 כוס סוכר.
2 כוסות מים קרים.
כוס שמן.
כף מלח.
לירקות:
1 חציל.
2 בטטות.
1 בצל לבן.
1/2 צרור כוסברה.
10 עגבניות שרי.
תבלינים: מלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן.
אופן ההכנה:
1. יש לחתוך את הירקות למקלות לתבל במלח, פלפל שחור ושמן.
2. לאפות את הירקות בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות.
3. לאחר האפיה יש לתת לירקות התקררות מלאה לפני שמניחים על הפוקאצ׳ה.
4. יש לערבב את הקמח, השמרים והסוכר היטב בקערת המיקסר כ-2 דקות בעזרת וו גיטרה
5. לאחר שהחומרים היבשים יתערבבו יש להוסיף את המים וכוס שמן וללוש למשך 5 דקות.
6. יש להוסיף את כף המלח וללוש לישה נוספת של 5 דקות.
7. יש לתת לבצק התפחה של שעה.
8. כל פוקאצ׳ינה שוקלת ל-50 גרם ושמה בתוך תבנית מאפינס/ קוקוט ומניחה מעל כ-2 כפות מהירקות ומעל להניח את העגבניות שרי.
9. אופה בחום של 190 מעלות למשך 25 דקות.
*******
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
👩🏼🍳
Comments