top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אתי זוהר

מתכון לפחזניות מוצלחות במילוי קצפת חלבית - אתי זוהר


מתכון לפחזניות מוצלחות במילוי קצפת חלבית - אתי זוהר

המצרכים לפחזניות מוצלחות במילוי קצפת חלבית:

  • 2 כוסות מים

  • 1 כוס שמן

  • 1.5 כפות סוכר

  • 1 סוכר וניל

  • 1/4 כפית מלח

  • 2 כוסות קמח

  • 5 ביצים M

לקצפת:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה

  • 1 חב' פודינג וניל

אופן ההכנה לפחזניות מוצלחות במילוי קצפת חלבית:

  1. בסיר על האש מרתיחים את המים, השמן, הסוכר, הסוכר וניל והמלח ומערבבים היטב עד להמסה מלאה.

  2. ברגע שרותח מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים היטב, לאח"מ מוסיפים עוד כוס קמח ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.

  3. משטחים בתבנית של תנור את כל העיסה עד לקירור מלא.

  4. חשוב ביותר שהבצק יהיה קר לפני הוספת הביצים

  5. לאחר שהבצק התקרר מחזירים את הבצק לסיר ומוסיפים ביצה, מערבלים ומוסיפים עוד ביצה כך לאחר כל ביצה עד שכל הביצים נטמעות

  6. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את הבצק לשקית זילוף

  7. מזלפים על התבנית המרופדת פחזניות במרווחים אחד מהשני.

  8. נכנס בתבנית תנור בערך 9 פחזניות

  9. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 35 דקות.

  10. חשוב לא לפתוח את התנור עד להשחמת הפחזניות.

  11. מוציאים ומצננים.

הכנת הקצפת:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הפודינג עד לקבלת קצף יציב

  2. ממלאים את הפחזניות, מפזרים אבקת סוכר ומזלפים שוקולד מלמעלה

  3. מכניסים לקירור עד להגשה


בהצלחה רבה ובתאבון








20 צפיות0 תגובות

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page