מתכון מנצח לפרגיות ברוטב אסייאתי - השף מיכה כלפה
מצרכים:
1 ק"ג פרגיות פרוסות
למרינדה:
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס רוטב טריאקי
כפית פפריקה
חצי כף פלפל שחור גרוס
כפית מלח
רוזמרין
1. לערבב את כל חומרי המרינדה .
2. במחבת פסים לטגן את הנתחים חצי דקה מכל צד-חצי טיגון.
ולהניח בצד..
3. לחמם מעט שמן ולאדות 2 שיני שום כתוש, לסדר את הנתחים במחבת ולשפוך מעל את הרוטב..
4. לבשל על להבה נמוכה עד שהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך.
וכמו תמיד תודה ענקית למי שהולכת איתי יד ביד בקבוצה חופית אלמקייס תודה על המתכון וצילום התמונות.
באהבה מיכה כלפא
*********
Kommentare