מתכון לפריקסה כשר לפסח - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
הכמות מספיקה ל- 22-25 יחידות
12 מצות
1 כוס קמח מצה
1 אבקת אפיה
5 ביצים L
פלפל שחור
מלח
שמן - לטיגון
לפורר את המצות
להשרות במים רבע שעה
לסחוט היטב
להוסיף את הקמח מצות הביצים האפיה והתבלינים
להשאיר למנוחה 10 דקות
ליצור עם ידיים רטובות לחמניות מאורכות לטגן בשמן עמוק משני צדדים
* לחמם את השמן טוב לפני הטיגון בזמן הטיגון להנמיך את האש
*מילוי*
תפוחי אדמה
טונה סחוטה משמן
מלפפון חמוץ
טבעות זיתים שחורים
ביצים קשות
פלפל שחור
מלח
באהבה נועם זיגדון 💞
*********
מוצר מומלץ❣️
קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comments