מתכון לרצועות חזה עוף מוקפץ מהיר וטעים - שף דוד גדג'
מצרכים:
רצועות מקלוגרם אחד של חזה עוף
מעט שמן לטיגון
רצועות מבצל לבן אחד
רצועות מגמבה אדומה
טבעות מצילי אדום אחד
שתי שיני שום קצוצות
פרוסות מארבע פטריות פורטבלו
כפית מלח
כפית פפריקה
קורט כמון
קורט כורכום
צרור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
מקפיצים על מחבת עם מעט שמן לטיגון את החזה עוף מכל הצדדים עד שמשנים את צבעים ללבן ומוציאים מהמחבת לקערה.
מקפיצים הבצל, הגמבות, השום, והפטריות עד להשחמה.
להוסיף את התבלינים ואחר כך מוסיפים את רצועות העוף, וצרור פטרוזיליה קצוצה ומקפיצים כמה דקות נוספות לספיגת הטעמים.
בהצלחה
שף דוד גדג׳
@David_Guedj_chef
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments