top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
דוד גג'

מתכון לשקשוקה מרגז - השף דוד גדג'

מתכון לשקשוקה מרגז - השף דוד גדג'


מצרכים:

8 יחידות נקניקיות מרגז

בצל אחד קצוץ

6 שיני שום קצוצות

4 כפות שמן זית

כף סוכר לבן

רצועות דקות מגמבה אדומה אחת

רצועות דקות מפלפל חריף אחד

חצי כפית כורכום

2 כפות פפריקה

חצי כפית כמון

כפית וחצי מלח

כף רסק עגבניות

4 עגבניות בשלות מגורדות בפומפיה

חצי כוס מים רותחים

חופן כוסברה קצוצה

כמה ביצים שבא לכם!


אופן ההכנה:

1.במחבת פסים לוהטת צורבים את הנקניקיות עד לקבלת גוון חרוך , מסירים ומניחים בצד.


2.במחבת רחבה בוזקים את שמן הזית , מוסיפים את הבצל והסוכר ומטגנים עד לזהבה מלאה.


מוסיפים את רצועות הגמבה , רצועות החריף , וממשיכים לטגן עד לריכוך.

מוסיפים את השום הקצוץ ואת התבלינים ומערבבים עד לפתיחתם בשמן .


3. מוסיפים את כף הרסק , העגבניות המוגרדות, הכוסברה ואת המים החמים מערבבים היטב מכסים ומבשלים במשך כ10 דקות על להבה גבוהה תוך כדי שיקשוק הסיר מידי פעם כדי למנוע הדבקות.


4. מסירים את המכסה ושוברים את הביצים לתוך הסיר בצורה מסודרת, מוסיפים את נקניקיות מרגז בין הביצים בסדר אקראי מכסים ומבשלים למידת עשיה רצויה של הביצים.


בהצלחה

שף דוד גדג׳

@David_Guedj_chef


********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇




Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page