מתכון מהיר וקל אנטיפסטי בתנור תוספת נהדרת לכל ארוחה - צביה אורן
מתכון:
1 ראש ברוקולי שטוף היטב, מופרד לפרחים
-1 חבילה אספרגוס קטנה שטופה.
8-10 עגבניות שרי חצויות
הכנת הרוטב:
2-3 כפות שמן זית
2 שיני שום חתוך לפרוסות דקות
3 כפות צלי מתוק
2 כפות מיץ לימון
3-4 כפות סויה
מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
לערבב היטב.
מהלך העבודה!
את הברוקולי והאספרגוס חולטים למים ל-3-4 דקות בלבד מסננים ומעבירים לקערת מים קרים,
מסננים ומעבירים לקערה, יוצקים עליהם את הרוטב,
ומעבירים לתבנית אפיה על גבי ניר אפיה
ל20 דקות בערך.
מקשטים באגוזי מלך חצויים.
ומגישים עם כל דבר.
ממליצה טעים במיוחד
**********
מוצר מומלץ 💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.
Comments