מתכון מושלם לעוגיות זנגולה - אמונה בוארון
המצרכים:
1/2 קילו קמח רגיל
1/2 ליטר מים
1 כף שמרים יבשים
1/4 כפית סודה לשתיה
שמ לטיגון עמוק
לסירופ :
2 כוסות סוכר
1 וחצי כוסות מים
מיץ מלימון קטן
כף מי ורדים
2 שקיות סוכר וניל
להרתיח ולהשאיר על להבה נמוכה.
אופן ההכנה:
לערבב את הקמח מים ושמרים לבצק רך מאוד.
לתת לתפוח בערך שעה.
לשפוך את הבצק לתוך בקבוק לחיץ עם פיה דקה לזלף בתוך השמן החם
בצורה סיבובית בגודל הרצוי עד שמזהיב.
לטבול כל עוגייה בסירופ, אפשר לפזר קוקוס או סוכריות צבעוניות.
בהצלחה
********
מוצר מומלץ❣️
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments