מתכון מושלם סלמון בתנור עם עשבי תיבול פשוט נמס בפה - עטרה ז׳ורנו
מרכיבים:
דג סלמון שלם.
2 פלפלי שושקה.
1 חבילת בזיליקום.
5 שיני שום.
כפית מלח.
כפית פלפל שחור גרוס.
כפית פפריקה.
4 כפות שמן.
2 כפות דבש.
1 לימון טרי.
אופן ההכנה:
1.בקערה רחבה משרה את הסלומון עם מיץ לימון כ-1/2 שעה.
2. חותכת את השושקה לפרוסות דקות.
3. קוצצת לקוביות את שיני השום וחותכת דק את הבזיליקום.
4. בקערה מערבבת את הבזיליקום, שיני השום השושקה והתבלינים.
5. בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מוסיפה בצדדי התבנית לימון טרי ובמרכז התבנית מוסיפה את הסלומון, מפזרת מעל מלח ופלפל שחור גרוס.
6. מעל הסלומון מוסיפה את תערובת הירקות ומכסה בנייר אפיה ומעל נייר כסף.
7. אופה בחום של 190 מעלות למשך 25 דקות.
8. מסירה את נייר האפיה ואופה למשך 10 דקות.
***********
מוצר מומלץ 💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ👇🏽
⏬
Comments