top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

מתכון מנצח אריסה מרוקאית תוספת מומלצת לכל ארוחה - השף מיכה כלפה

מתכון מנצח אריסה מרוקאית תוספת מומלצת לכל ארוחה - השף מיכה כלפה


אריסה מרוקאית - שאחקה


מצרכים:

חצי ק"ג פלפל יבש מתוק

חצי קילו פלפל סודניה חריף יבש

חצי כפית כמון

כפית זרעי כוסברה

כף מיץ לימון

ראש שום מקולף

3 כפות מלח דק

400 סמ"ק שמן קנולה או סויה, אם צריך מוספים


אופן ההכנה:

1. משרים את הפלפלים במים במשך 6 שעות


2. מנקים את הגרעינים רק מהפלפלים המתוקים


3. מסננים את הפלפלים מהמים וטוחנים את כל החומרים יחד במטחנת בשר עם החורים הקטנים.


4. עושים שוב את אותה פעולה, וטוחנים שוב עד לעיסה חלקה למי שאוהב.


5. מוסיפים את השמן והמלח ומערבבים היטב.


6 מעברים לצינצנות ושומרים במקרר. וכן אפשר גם מקפיא


*** מי שרוצה שיוסיף כפית כמון לתערובת

*********

מוצר מומלץ 💥

קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽

.





פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page