מתכון מנצח לאורז אדום טעים וקל - במטבח עם דיתוש
מצרכים:
2 כוסות אורז בסמטי/רגיל
4 שיני שום קצוצות
1 בצל גדול קצוץ
פחית עגבניות מרוסקות MUTI
מלח, פלפל ופפריקה מתוקה
מעט שמן
הכנה:
לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות.
להוסיף שום ולערבב.
להוסיף אורז, לתבל במלח ופלפל ופפריקה ולערבב.
לאחר 2 דקות להוסיף מים רותחים עד גובה 1 ס"מ ועוד קצת מעל לאורז.
להוסיף פחית עגבניות מרוסקות ולערבב.
להרתיח ולהמשיך לבשל על אש קטנה עוד כעשרים דקות עד שהנוזלים מתאדים והאורז רך.
*** אפשר ורצוי להוסיף זיתים ירוקים קצוצים בעת הבישול, מוסיף המון.
בתאבון ♡
דיתוש
**********
Comments