top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תזיוה כהן עושה קסמים במטבח

מתכון מנצח לאמפנדס אפוי שלא תפסיקו לנשנש - זיוה כהן עושה קסמים במטבח

מתכון מנצח לאמפנדס אפוי שלא תפסיקו לנשנש - זיוה כהן עושה קסמים במטבח

בצק מושלם והכנה קלילה, מילוי משולב של תפוח"א ובשר טחון.


לבצק:

4 כוסות קמח

1 כוס שמן

כף שטוחה מלח

1 כוס מים רותחים

לערבב הכל יחד זהירות המים חמים.

יוצא בצק גמיש ונעים לעבודה

ציפוי:ביצה שומשום/קצח


מילוי:

2 תפוח"א

1/4 ק"ג בשר בקר טחון

1 בצל

חצי כוס פטרוזיליה

מלח

1/4 כפית בהרט


אופן הכנה:

נבשל 2 תפוחי אדמה בינוניים עד ריכוך מלא נקרר ונמעך למחית.


רבע קילו בשר טחון לא מבושל חצי כוס פטרוזיליה קצוצה בצל מגורר במגררת וסחוט מנוזלים מלח לפי הטעם רבע כפית בהרת .


לערבב הכל למילוי אחיד.

לרדד בצק לקרוץ עיגולים למלא לסגור היטב בעזרת מזלג לצפות בביצה ולפזר שומשום/קצח.


אפיה 170 מעלות עד הזהבה יפה.

תכינו סלט טחינה וצימיצ'ורי וקיבלתם ארוחה קלילה וטעימה.


זהירות מתחסל מהר

********

מוצר מומלץ❣️

קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽




פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page