מתכון מנצח לאמפנדס אפוי שלא תפסיקו לנשנש - זיוה כהן עושה קסמים במטבח
בצק מושלם והכנה קלילה, מילוי משולב של תפוח"א ובשר טחון.
לבצק:
4 כוסות קמח
1 כוס שמן
כף שטוחה מלח
1 כוס מים רותחים
לערבב הכל יחד זהירות המים חמים.
יוצא בצק גמיש ונעים לעבודה
ציפוי:ביצה שומשום/קצח
מילוי:
2 תפוח"א
1/4 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל
חצי כוס פטרוזיליה
מלח
1/4 כפית בהרט
אופן הכנה:
נבשל 2 תפוחי אדמה בינוניים עד ריכוך מלא נקרר ונמעך למחית.
רבע קילו בשר טחון לא מבושל חצי כוס פטרוזיליה קצוצה בצל מגורר במגררת וסחוט מנוזלים מלח לפי הטעם רבע כפית בהרת .
לערבב הכל למילוי אחיד.
לרדד בצק לקרוץ עיגולים למלא לסגור היטב בעזרת מזלג לצפות בביצה ולפזר שומשום/קצח.
אפיה 170 מעלות עד הזהבה יפה.
תכינו סלט טחינה וצימיצ'ורי וקיבלתם ארוחה קלילה וטעימה.
זהירות מתחסל מהר
********
מוצר מומלץ❣️
קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comments