מתכון מנצח לביבות ברוקולי וגבינות פשוט מעולות ובכלום עבודה - שיר אמיר
מצרכים:
חצי חבילה ברוקולי קפוא
3/4 כפית מלח
0.5 כפית פלפל שחור
0.5 כפית פפריקה חריפה
3 ביצים
3 כפות קמח
3 כפות רוטב בשמל גד
5 כפות קאקשבל מגורר גד
4 כפות מוצרלה מגוררת גד
לציפוי:
פירורי לחם
אופן הכנה:
1.לבשל את הברוקולי לפי ההוראות שעל השקית.
2. אחרי שהברוקולי מתקרר לקצוץ אותו לחתיכות קטנות עם סכין, ואז לקערת הברוקולי הקצוץ להוסיף את כל המצרכים ולערבב היטב.
3. ליצור לביבות ולטבול בפירורי לחם ואז לטגן במחבת עם מעט שמן עד להזהבה משני הצדדים.
4. להגיש לצד רוטב בשמל וירקות.
בתיאבון
********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדיל
פרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
.
תגובות