מתכון מנצח לגביניות שמרים מפנקות ומושלמות ליד הקפה - המטבח של פאני
מצרכים:
ק"ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3 ביצים
כפית מלח
כוס שמן
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
כוס עד שתי כוסות מים רגילים
אופן ההכנה:
ללוש הכול במיקסר כ- 6 דקות, להתפיח שעה וחצי
לחלק את הבצק ל- 6 כדורים, לתת להם לנוח 10 דקות ואז לפתוח ולחתוך למרובעים, למלא ולקפל בצורת מעטפה ולהתפיח עוד חצי שעה או
לחלק ל - 3 -2 חלקים. מתקבל בצק רך כמו משי. לפתוח עלה אחד, מורחים עם מילוי מגלגלים וחותכים פרוסות של 1 1/2 - 2 ס"מ מתפיחים כ 40 דקות. מחממים תנור לחום בנוני מברישים בביצה טרופה
לאפות על חום 180 מעלות עד שיזהיבו, איך שהם יוצאים למרוח בסירופ
טיפ: כמה שהגביניות יתפחו כך הם יהיו אוורירים
למלית:
500 גרם גבינה טבורוג
שמנת חמוצה 15%
קופסא אינסטנט פודינג וניל
סוכר לפי הטעם
כפית תמצית וניל
לערבב ולמלא
לסירופ: (הוא צריך להיות מוכן לפני הגבניות שיספיק להתקרר)
כוס סוכר
כוס וחצי מים
לבשל עד רתיחה טובה,
(אפשר להוסיף תמצית מי ורדים)
מברישים עם הסירופ ברגע שיוצאים מהתנור
בהצלחה
***********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח אפייה מסיליקון - המקורי והאיכותי ובשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
.
Comments