מתכון מנצח לדג סלמון בתנור - השף מיכה כלפה
מצרכים:
4-5 פרוסות סלמון שהושרו במיץ לימון ומלח
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזליה קצוצה
3 קוביות שום כתוש או 6 שיני שום כתושות
2 קוביות כוסברה
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות שמן זית
פלפל צ'ילי חריף גרוס-לפי הטעם
פלפל שחור גרוס-חצי כפית
מלח-לפי הטעם
חצי כפית זרעי כוסברה
חצי כפית טימין מיובש
אופן ההכנה:
1. בקערה לערבב את כל החומרים לטבול את פרוסות הסלמון ברוטב להניח בתבנית שהוברשה במעט שמן זית .
2. בעזרת כף לפזר מהתערובת על כל דג.לכסות ברדיד אלומניום להכניס לתנור שחומם מראש ל-190
3. לאפות בערך 15 דקות לאחר מכן להסיר את הנייר כסף ולהמשיך לאפות עוד 5 דקות עד להזהבה
להגיש לצד תפו"א אפויים בתנור שתובלו בשמן זית פלפל צ'ילי גרוס חצי כפית כורכום חצי כפית פפריקה מתוקה חצי כפית פלפל שחור גרוס טימין מיובש,מלח-לפי הטעם
תודה לטבחית חופית אלמקייס על המתכון המצוין וצילום התמונות.
*********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments