מתכון מנצח לחזה עוף בטמפורה שמכינים בקלות - ליטל אשואל
מתכון:
חצי קילו חזה עוף פרוס לרצועות (לא דקות)!!!
לטמפורה: 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפייה 3/4 כוס קורנפלור 1 ביצה בגודל L 3/4 כוס משקה סודה
לרוטב המתוק: 3 כפות סילאן 3 כפות גדושות רוטב צ'ילי מתוק 1 כף סוכר חום חצי כפית מלח חצי כוס מים 1 כף גדושה שומשום
אופן ההכנה: 1. בקערה מערבבים את כל חומרי הטמפורה, מוסיפים את פרוסות חזה העוף ומערבבים היטב. משהים כחצי שעה להשרות בטמפורה.
2. בסיר מחממים שמן עמוק, מטגנים כל פעם כמה חתיכות להזהבה יפה משני הצדדים. חשוב לא להעמיס כי הטמפורה תופחת ומתרחבת.
3. בסיר שמים את כל חומרי הרוטב מלבד השומשום ומביאים לבעבוע, מוסיפים את חזה העוף בטמפורה ומערבבים בעדינות כדי שהרוטב יעטוף את כולם, ממשיכים לערב כ3-4 דקות, מוסיפים את השומשום מערבבים ומכבים את הגז.
מכינים תוספת שאוהבים בצד
***********
Comentarios