מתכון מנצח לטנזייה הכי טעימה - גולדי מטעמים
תוספת טעימה ומושלמת מעל אורז או קוסקוס.
גולדי רחל זגורי
לטגן:
חופן שקדים קלופים רצוי, ואגוזים.
להניח בצד.
בסיר-
1 בצל רצועות- לטגן.
בקערת הפירות יבשים-
חופן מכל פרי מיובש שבא לכם.
אני שמתי- משמש, צימוק לבן שחור,שזיפים .
חלטתי את הפירות יבשים בקערת מים חמים ללא בישול כ-10 ד' וסיננתי מהנוזלים)
הוספתי אל האגוזים והשקדים את הפירות יבשים המסוננים,
את הפירות היבשים שפכתי לתוך סיר הבצל המטוגן.
להוסיף -1/4 כפית מלח,
פלפל שחור,
2 כפות סוכר,
4 כפות דבש(או לפי טעמכם).
לערבב כל הזמן בלהבה נמוכה כ-10 ד' עד שמתקבלים פירות עם ברק ללא נוזלים.
להגיש קר או חם מעל אורז לבן בסמטי/פרסי חם, או מעל קוסקוס.
Comments