מתכון מנצח ללחמניות בריוש של הלייף - אריה רוזנשטוק
ק"ג קמח לחם
2 כפות שמרים יבשים
200 גרם חמאה רכה מאוד
2.5 כוסות חלב פושר
2 ביצים L
4 כפות סוכר
כף מלח
אופן הכנה:
בקערת המיקסר שמים חלב סוכר ביצים ושמרים מערבבים קלות.
מוסיפים את הקמח מערבלים
2 דקות. מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבל עוד 8 דקות. הבצק צריך להיות מעט דביק וזה בסדר.
מעבירים לקערה משומנת קלות.
מתפיחים עד הכפלה.
מורידים אוויר מהבצק ומתפיחים שוב לחצי שעה.
יוצרים כדורים לפי בחירתכם..
יוצרים צורות.
מתפיחים שוב חצי שעה. עדיף בתנור 40 מעלות סטטי.
מורחים חלמון אופים 190 מעלות 18 דקות
בהצלחה
********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
💖
Commentaires