מתכון מנצח לפיתות זעתר בטעם של פעם - במטבח עם דיתוש
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
כף סוכר שטוחה
1/3 כוס שמן
כ-3 כוסות מים פושרים
כפית מלח
ללוש לבצק גמיש ולהניח בקערה מכוסה במקום חמים להתפחה של שעה +.
לממרח:
זעתר איכותי (קונה בשוק בואדי ניסנס)
שמן זית
מלח
לקרוץ כדורים בגודל הרצוי ולרדד לעיגול בעובי חצי ס"מ.
לתת לפיתות לתפוח 10 דקות.
למרוח כל פיתה בממרח הזעתר.
לאפות בחום 180 עד להזהבה.
בתאבון ♡
דיתוש
********
Comments