top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

מתכון מנצח לפריקסה שלא תפסיקו לאכול - ליטל אשואל


מתכון מנצח לפריקסה שלא תפסיקו לאכול - ליטל אשואל


אהובים יקרים שלי, בתקופה הקרובה חלקינו לא נאכל בשר ולכן אני כאן כדי לעזור לכם עם מתכוני פרווה / חלבי .

מתחילים עם מתכון לפריקסה, בחיי שיוצאים כמו עננים.

מתכונים לתשעת הימים.



קילו קמח לבן מנופה

2 כפות סוכר

כף וחצי שמרים יבשים

1/4 כוס שמן

2-2.5 כוסות מים

כף מלח

אופציונלי: כף ערק אני לא שמתי


בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים מעט, מוסיפים שמן ומים ולשים כשתי דק, מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש חמש דק לבצק רך ונעים אם הוא לא מרגיש כזה להוסיף מעט מים ולהמשיך ללוש.

מכסים ומתפיחים שעה להכפלת הנפח.


בנתיים גוזרים 25 ריבועי נייר אפייה.

מחלקים את הבצק ל25 חלקים ומכדררים לכדורים חלקים נותנים להם טיפה מראה אליפסי ע"י רידוד עדין של שני הקצוות, מניחים על ניירות האפייה להתפחה חצי שעה ומטגנים 2-3 דק מכל צד

***********

מוצר מומלץ 💥💥

מארז 2 סירי סוטאז' 28+20 מבית רוסו, איכותיים ומתאימים לכל סוגי הכיריים. במחיר בלעדי ויש משלוחים לכל חלקי הארץ 🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽



פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page