top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

מתכון מנצח לקובה סלק בטעם ביתי - השף מיכה כלפא

מתכון מנצח לקובה סלק בטעם ביתי - השף מיכה כלפא


מצרכים לקובה:

1 קילו סולת

מעט פלפל שחר

מעט מלח


אופן הכנת הקובה:

לשים את הסולת עם הפלפל והמלח ביחד עם מים עד לקבלת בצק רך וגמיש.


המילוי לקובה:

1 קילו בשר בקר טחון

1 בצל גדול קצוץ

רבע צרור כוסברה טריה קצוצה

פחות מרבע פיטרוזיליה קצוצה

פפריקה

אבקת מרק עוף

בהרט לקובה


אופן ההכנה:


1. לשים את כל המרכיבים עד לתערובת אחידה .


2. מרטיבים את כפות הידיים במעט מים קורצים עיגולים בגודל בינוני מהבצק סולת.


3. פותחים כל עיגול וממלאים בתערובת הבשר הטחון וסוגרים לעיגולים ומנכים בתוך המרק הרותח


המרק של הקובה:

4 סלק גדולים מקולפים ומגורדים

גבעול סלרי (כרפס) קצוץ

בצל בינוני קצוץ

מעט שמן

כף פפריקה

2 כפות אבקת מרק עוף

חצי כפית מלח לימון/לימון סחוט טרי

מים


אופן ההכנה :

את כל המרכיבים יחד ולהביא לרתיחה


את המרק אפשר להכין עם במיה במקום סלק על אותו בסיס .


תודה מיוחדת לעינב דהאן על המתכון


בתיאבון

*******

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page