מתכון מנצח לקובה סלק בטעם ביתי - השף מיכה כלפה
הקובה הכי טעים, שאף פעם לא נמאס.
מצרכים לקובה:
1 קילו סולת
מעט פלפל שחר
מעט מלח
אופן הכנת הקובה:
לשים את הסולת עם הפלפל והמלח ביחד עם מים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
המילוי לקובה:
1 קילו בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ
רבע צרור כוסברה טריה קצוצה
פחות מרבע פיטרוזיליה קצוצה
פפריקה
אבקת מרק עוף
בהרט לקובה
אופן ההכנה:
1. לשים את כל המרכיבים עד לתערובת אחידה .
2. מרטיבים את כפות הידיים במעט מים קורצים עיגולים בגודל בינוני מהבצק סולת.
3. פותחים כל עיגול וממלאים בתערובת הבשר הטחון וסוגרים לעיגולים ומנכים בתוך המרק הרותח
המרק של הקובה:
4 סלק גדולים מקולפים ומגורדים
גבעול סלרי (כרפס) קצוץ
בצל בינוני קצוץ
מעט שמן
כף פפריקה
2 כפות אבקת מרק עוף
חצי כפית מלח לימון/לימון סחוט טרי
מים
אופן ההכנה :
את כל המרכיבים יחד ולהביא לרתיחה
את המרק אפשר להכין עם במיה במקום סלק על אותו בסיס .
תודה מיוחדת לעינב דהאן על המתכון
בתיאבון
*******
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
נראה חבל על הזמן טעים קל להכנה יברכו