מתכון לקרפ צרפתי כמו בדוכנים - נועם זיגדון
2 ביצים
1 כוס חלב
1 כוס קמח תופח אם אין קמח תופח שימו רבע כפית אבקת אפיה )
1 כפות שמן קנולה
1 כף סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות מים
מערבבים בקערה את כל החומרים עד לתערובת חלקה ודלילה
מחממים מחבת טפלון
משמנים את המחבת עם מעט שמן מנגבים בנייר סופג
שופכים מעט מהבלילה למרכז המחבת ובמהירות מזיזים את המחבת מצד לצד כך שהבלילה תכסה את כל המחבת.
כשהקרפ נהיה חום בצד אחד הופכים אותו ומבשלים בצד השני.
מורחים את הקרפ בשוקולד ומקפלים לשניים אפשר לפזר סירופ שוקולד וסוכריות צבעוניות .
בהצלחה נועם זיגדון💞
*******
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
Kommentarer