מתכון מנצח עוגיות סנדביץ בקלי קלות וטעימות ברמות - אילנה טל
לבצק פריך בסיסי/אילנה טל
במתכון הזה אני משתמשת במחמאה, לא בחמאה לטעמי היא לא מתאימה פה.
1 מחמאה רכה מאוד אך לא מומסת
רבע כוס סוכר+כף
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
קורט מלח
1 ביצה
רבע כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי קילו קמח,שימו לב למרקם אם יצא דביק מדי תוסיפו טיפה קמח.
במיקסר עם וו גיטרה מתחילים בהקרמת המחמאה הסוכר וסוכר הוניל ומוסיפים את שאר המרכיבים
לעבד לבצק נח ונעים לקרר כשעה במקרר מה שיתן לנו יותר נוחות בעבודה ובגלגול
ניתן למלא בריבה בכל טעם
או בשילוב נדיר של ממרח תמרים ומעל תפוחים מגורדים יוצא נדיר
מחלקים את הבצק ל 2 כדורים
מרדדים על נייר אפייה מקומח כמעט בגודל הנייר
מעבירים לתבנית של התנור מורחים מלית
מרדדים כדור נוסף ומניחים מעל המלית
חורצים לפני האפייה לקוביות
מכניסים לאפיה בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות עד הזהבה.
מצננים ומפדרים באבקת סוכר
בתאבון
********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
.
Comments