top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאמונה בוארון

מתכון מנצח עוגת בסבוסה רכה ועסיסית בטעם של פעם - אמונה בוארון

מתכון מנצח עוגת בסבוסה רכה ועסיסית בטעם של פעם - אמונה בוארון


המצרכים:

3 ביצים

1כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

1 כוס מיץ תפוזים

1 כפית

גרידת תפוז

1/2 כוס שמן

1 כוס קוקוס,

1 כוס קמח תופח

1 כוס סולת


לסירופ

2 כוסות מים

2 כוסות סוכר

מיץ מחצי לימון


לקישוט

3 כפות פיסטוק טחון גס


לשימון התבנית

כפית שמן

כפית קמח


אופן ההכנה:

לטרוף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל להוסיף את המצרכים לפי

הסדר תוך בחישה.

לצקת לתבנית מרובעת רצוי תבנית פיירקס

לאפות בחום 180 בערך 25 דקות או עד שהעוגה משחימה.


לבשל את מצרכי הסירופ 10 דקות על להבה נמוכה.

כשהעוגה חמה, לחתוך לקוביות לשפוך את הסירופ על העוגה ומסביב לה.


בהצלחה


********

מוצר מומלץ 💥💥

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי

לפרטים ולהזמנות 👇🏼


לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽

לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽



פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page