top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

מתכון מנצח פיצה מושלמת בהתפחה קצרה יותר טעימה מפיצריות והצלחה מובטחת - ליטל אשואל


מתכון מנצח פיצה מושלמת בהתפחה קצרה יותר טעימה מפיצריות והצלחה מובטחת - ליטל אשואל


מתכון:

4 כוסות קמח לבן

1 כף גדושה שמרים יבשים

2 כפות סוכר

1 כף מלח

4 כפות שמן זית

1-2 כוסות מים חמימים


אופן ההכנה:


1. בקערה שמים תחילה קמח שמרים וסוכר ומערבבים עם כף. מוסיפים מלח ומערבבים. מוסיפים שמן וכוס אחת מים ומתחילים ללוש עם הידיים. אם הבצק מרגיש עוד יבש מוסיפים עוד מעט מים. לשים בידיים כעשר דקות.

* אפשר ללוש במיקסר, אך מניסיון רב, הבצק הזה יוצא מושלםם לאחר לישה ארוכה בידיים, מה שמפתח את הגלוטן בצורה מדהימה.


2. בקערה שמים כף שמן זית, מעצבים את הבצק לכדור יפה ומניחים בקערה. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה.


3. לאחר שעה מפילים את הבצק ומתפיחים שוב שעה.


4. לאחר התפחה שניה הבצק מוכן. מחלקים אותו ל-2, מעצבים לפיצות, מורחים רוטב פיצה גבינות ותוספות.


5. המלצה חמה: חממו תנור ל-240 מעלות על תכנית טורבו, הניחו את הפיצות על נייר אפייה מעל תבנית תנור הפוכה המדמה אבן שמוט.

אפו כ-15-20 דקות להשחמה יפה


********

מוצר מומלץ 💥💥

משטח אפייה מסיליקון - המקורי והאיכותי ובשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽

לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽

.


פוסטים אחרונים

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page