מתכון מנצח פסטה אדומה שילדים הכי אוהבים פשוט טעים ובכלום עבודה - נועם זיגדון
500 גרם פסטה
מבושלת לפי הוראות יצרן
לרוטב*:
¼ כוס שמן
2 כפות גדושות רסק עגבניות 28-30
2 שיני שום כתוש
½ כפית כורכום
¼ כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
½ כף מלח
1 כוס מים
1 כפית אבקת מרק
לחמם את השמן
להוסיף את הכורכום והשום לחמם מעט
להוסיף את הפפריקה המתוקה והרסק לבשל כ-5 דקות
להוסיף את המים את המלח והפלפל שחור
לבשל כעשר דקות
להוסיף את האבקת מרק
ולבשל עוד כ-עשר דקות על אש נמוכה להבה בנונית
להוסיף את הפסטה
לבשל על הגז כ- 5 דקות
מומלץ לקרר מעט לפני ההגשה
באהבה נועם זיגדון
**************
מוצר מומלץ 💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.
Comentarios