top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

מתכון מנצח קובה במיה טעים ומיוחד - אריאלה גולדמן

מתכון מנצח קובה במיה טעים ומיוחד - אריאלה גולדמן


כמות : כ 25 יח


הכנת המרק:

- לחמם 4 כפות שמן ולטגן עד הזהבה לפי סדר המרכיבים:

 1 בצל חתוך דק+ 2 גבעולי סלרי פרוסים דק.

1 סלק אדום חתוך לרצועות + כף גדושה סוכר.

חצי בקבוק עגבניות חתוכות במיץ Mutti ו 3 כפות גדושות רסק עגבניות


לתבל :

1 כף מלח + כפית פלפל שחור גרוס + כף פפריקה + תבלין מלח לימון לפי טעמכם/ או מיץ טרי סחוט מ 2 לימונים


להוסיף חצי חבילה במיה סנפרוסט וליטר וחצי מים. להביא לרתיחה,להנמיך ללהבה בינונית ולבשל כ 35 דק'.


להוסיף את הקובה כשהמרק רותח ולאחר 10 דק' להנמיך ללהבה בינונית כשהמרק מבעבע, לערבב בעדינות עם כף מתחתית הסיר כלפי מעלה לוודא שקובה לא נצמדו אל תחתית הסיר ולבשל 20 דק'

 מלית : ( אני לא מטגנת וזה לבחירתכם כמובן )


ללוש בקערה:

350 גר בשר צלעות טרי טחון עם השומן שלו ( או כל נתח עם שומן לטעמכם למלית עסיסית)

חופן נדיב עלי סלרי קצוצים דק דק

בצל מגורר על פומפיה

כף שמן

כפית שטוחה מלח

כפית פלפל שחור

מי שאוהב יוסיף חצי כפית בהרט


מעטפת:

בקערה לערבב עם כף עד שכל הסולת ספוגה במים -

2 כוסות סולת ( כוס מידה אוניברסלית 240 מ"ל )

חצי כפית שטוחה מלח

1 כוס מידה + 3 כפות מים ( מדדתי במיוחד למי שמתקשה מעט בעניין המעטפת )


להניח בצד ל 10 דק'

 עם כפות ידיים רטובות לשטח על כף היד,למלא במלית ולכדרר לכדור חלק

(לא לדאוג מעיסה רכה .קל לדחוס לתוכה כמות נדיבה מהמלית והקובה נמסים בפה)

שבת שלום

*********

מוצר מומלץ 💥

קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽

.

לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽

.




פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page