מתכון מנצח רוזלך נדירים עם שוקולד פשוט מטריפים - ליטל אשואל
4 כוסות קמח לבן מנופה
1 כפית שמרים יבשים
1 וחצי כוסות מים
5 כפות שמן
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את כל חומרי הבצק ולשים חמש דקות לבצק רך ונעים. אם הבצק לא מרגיש כזה מוסיפים עוד קצת מים. מכסים ומתפיחים שעה.
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים למלבן.
מורחים ממרח נוטלה/תמרים ומגלגלים.
פורסים לרוזלכים ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים ב-180 מעלות למשך 20 דקות.
מפדרים באבקת סוכר.
***********
Comments