top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

מתכון מעלף לפאי פקאן - השף מיכה כלפה

מתכון מעלף לפאי פקאן - השף מיכה כלפה


לבצק

תבנית גודל 20-24

250 גרם קמח

100 גרם חמאה קרה רכה

60 גרם אבקת סוכר

מעט מלח ( רבע כפית )

1. ביצה


למלית:

כוס המדידה היא כוס חד פעמי קר

150 גרם שוקולד מריר

כוס אגוזי פקאן ואגוזי מלך קצוצים

1 כוס סוכר חום

60 גרם חמאה

קורט מלח

חצי כוס סירופ מייפל

4כפות קמח

חצי שקית אבקת אפייה ( 5 גרם )

2 ביצים

***לקישוט העוגה כוס של אגוזי פקאן מסוכרים


אופן הכנת הבצק:

1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מכנסים את החמאה, מלח ואבקת סוכר. ומתחילים לעבוד עד שהחמאה ושאר החומרים נמסים מעט.


2. מוספים את הקמח במכה אחת ומעבדים עד שמתקבלים פירורים עדינים.


3. מוסיפים את הביצה וממשכים לעבד מעט עש שנוצר בצק.


4. נעשה מהבצק מען כדור ומיד מכניסים לשעה למקרר.


5. לאחר שעה של קירור , מוציאים את הבצק , מרדדים על משטח עבודה מקומח לעלה דקיק ומרפדים תבנית פאי , מכניסים למקפיא ל40 דקות בערך.


מכינים את המלית


1. במיקרו נמיס את החמאה עם השוקולד .


2. את השוקולד והחמאה המומסים מערבבים עם שאר החומרים טוב טוב , ורצוי במטרפה.


3. את המלית יוצקים על הבצק שבתבנית, ומסדרים מעל חצאי פקאנים המסוכרים.


4. אופים כ- 35 - 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות..


בתיאבון

*******


מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽





Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page