top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

מתכון מעלף קציצות פרגית מטוגנות הכי טעימות וקלות להכנה - אריאלה גולדמן


מתכון מעלף קציצות פרגית מטוגנות הכי טעימות וקלות להכנה - אריאלה גולדמן


לערבב יחד בקערה:

500 גר נתח פרגית טחון

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק

1 בצל קצוץ מטוגן עד הזהבה

2 שיני שום כתושות

1 פלפל צ'ילי טרי חריף קצוץ ( לטעם פיקנטי )

2 שיני שום כתושות

2 ביצים L

5 כפות פירורי לחם לבנים

2 כפות שמן

כפית מלח,כפית פלפל שחור גרוס,חצי כפית כורכום,חצי כפית ראס אל חנות



- עם כפות ידיים משומנות ליצור קציצות שמנמנות ,לפחוס מעט ולטגן עד הזהבה ( גובה שמן כמו לטיגון שניצלים )


📌 אפשרות:

את הקציצות המטוגנות ניתן להוסיף לסיר רוטב שאהוב עליכם


חמוצים טורשי

- לבחור צנצנת גדולה אטומה היטב, איזו שיש לכם בבית ולעקר אותה במים רותחים.


- לבחור ירקות להחמצה מה שאוהבים ולפרוס אותם לעובי בינוני (אני הוספתי פרחי כרובית, גמבה, גזר, פלפל ירוק חריף)

- על כל כוס מידה של מים להוסיף כוס מידה של חומץ וכף מלח גס כך שהמים יכסו את הירקות שבצנצנת


- להביא לרתיחה ולהוסיף כפית תבלין לחמוצים / או כפית כורכום / או כפית קארי


- להוסיף פנימה את הירקות ולבשל 2 דק' על להבה גבוהה.לכבות ולהעביר לצנצנת עם הנוזלים עד כיסוי מוחלט של הירקות


- לצנן ,לאטום במכסה ולמקרר ל 5 שעות לפחות וניתן לזלול


בתאבון ♡


**********

מוצר מומלץ❣️

מרסס שמן בבקבוק זכוכית במחיר הפתעה.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽

.

לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ  👇🏽




פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page