מתכון מפורט קובה במיה טעים ומשביע - אריאלה גולדמן
מעטפת:
בקערה לערבב עם כף עד שכל הסולת ספוגה במים -
2 כוסות סולת ( כוס מידה אוניברסלית 240 מ"ל )
חצי כפית שטוחה מלח
1 כוס מידה + 3 כפות מים
כף שמן
- להניח בצד ל 10 דק'
עם כפות ידיים רטובות לשטח על כף היד,למלא במלית ולכדרר לכדור חלק
(לא לדאוג מעיסה רכה .קל לדחוס לתוכה כמות נדיבה מהמלית והקובה נמסים בפה)
כמות : כ 25 יח
הכנת המרק:
- לחמם 4 כפות שמן ולטגן עד הזהבה לפי סדר המרכיבים:
1 בצל חתוך דק+ 2 גבעולי סלרי פרוסים דק.
1 סלק אדום חתוך לרצועות + כף גדושה סוכר.
חצי בקבוק עגבניות חתוכות במיץ Mutti ו 3 כפות גדושות רסק עגבניות
- לתבל : 1 כף מלח + כפית פלפל שחור גרוס + כף פפריקה + תבלין מלח לימון לפי טעמכם/ או מיץ טרי סחוט מ 2 לימונים
- להוסיף חצי חבילה במיה סנפרוסט וליטר וחצי מים. להביא לרתיחה,להנמיך ללהבה בינונית ולבשל כ 35 דק'.
להוסיף את הקובה כשהמרק רותח ולאחר 10 דק' להנמיך ללהבה בינונית כשהמרק מבעבע, לערבב בעדינות עם כף מתחתית הסיר כלפי מעלה לוודא שקובה לא נצמדו אל תחתית הסיר ולבשל 20 דק'
מלית : ( אני לא מטגנת וזה לבחירתכם כמובן )
ללוש בקערה -
350 גר בשר צלעות טרי טחון עם השומן שלו ( או כל נתח עם שומן לטעמכם למלית עסיסית)
חופן נדיב עלי סלרי קצוצים דק דק
בצל מגורר על פומפיה
כף שמן
כפית שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
מי שאוהב יוסיף חצי כפית בהרט
בתאבון ♡
**********
מוצר מומלץ❣️
מרסס שמן בבקבוק זכוכית במחיר הפתעה.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Comentarios