top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תזיוה כהן עושה קסמים במטבח

מתכון משגע טרמיסו פיסטוק במנות אישיות - זיוה כהן עושה קסמים במטבח

מתכון משגע טרמיסו פיסטוק במנות אישיות - זיוה כהן עושה קסמים במטבח


מצרכים לבישקוטים ביתיים:

4 ביצים

כוס סוכר

1/3  1  כוסות קמח

אפשר להשתמש בבישקוטים קנויים


מצרכים לקרם:

350 מ"ל שמנת מתוקה

1/2 כוס חלב 3%

1 קופסא אינסטנט פודינג וניל

1/4 כוס סוכר

שקית סוכר וניל

250 גרם גבינת מסקרפונה

3 כפות ממרח פיסטוק לשכבה השניה של הקרם

משרה קפה לבישקוטים:

כוס מים חמים כף נס קפה ונקרר את המשרה


ציפוי:

אבקת קקאו.


אופן הכנה:

נחמם תנור ל170 מעלות.

נקציף ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף תפוח נוריד מהירות ונוסיף קמח בהדרגה.


בסיום נניח ע"ג תבנית נייר אפיה ומזוג את הבלילה באופן אחיד לעובי 1 ס"מ נאפה עד הזהבה.

נקרר ונחתוך בהתאם לגודל הכלי.


לקרם:

נקציף את כל המצרכים ללא ממרח הפיסטוק.

לאחר שהקרם מוכן נתחיל בהרכבה.


נטבול את הבישקוטים בתערובת הקפה ומעל נמזוג קרם מעל הקרם נניח שוב בישקוט תבול במשרה .

אל הקרם שנותר נערבב ממרח פיסטוק ונמזוג מעל הבישקוט.

נסיים באבקת קקאו.


נקרר מינימום 8 שעות.


מוזמנים לעשות לייק


************

מוצר מומלץ💥💥

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי

לפרטים ולהזמנות 👇🏼


לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽

לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽

.





פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page