מתכון משגע טרמיסו פיסטוק במנות אישיות - זיוה כהן עושה קסמים במטבח
מצרכים לבישקוטים ביתיים:
4 ביצים
כוס סוכר
1/3 1 כוסות קמח
אפשר להשתמש בבישקוטים קנויים
מצרכים לקרם:
350 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב 3%
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
250 גרם גבינת מסקרפונה
3 כפות ממרח פיסטוק לשכבה השניה של הקרם
משרה קפה לבישקוטים:
כוס מים חמים כף נס קפה ונקרר את המשרה
ציפוי:
אבקת קקאו.
אופן הכנה:
נחמם תנור ל170 מעלות.
נקציף ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף תפוח נוריד מהירות ונוסיף קמח בהדרגה.
בסיום נניח ע"ג תבנית נייר אפיה ומזוג את הבלילה באופן אחיד לעובי 1 ס"מ נאפה עד הזהבה.
נקרר ונחתוך בהתאם לגודל הכלי.
לקרם:
נקציף את כל המצרכים ללא ממרח הפיסטוק.
לאחר שהקרם מוכן נתחיל בהרכבה.
נטבול את הבישקוטים בתערובת הקפה ומעל נמזוג קרם מעל הקרם נניח שוב בישקוט תבול במשרה .
אל הקרם שנותר נערבב ממרח פיסטוק ונמזוג מעל הבישקוט.
נסיים באבקת קקאו.
נקרר מינימום 8 שעות.
מוזמנים לעשות לייק
************
מוצר מומלץ💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
Comments