מתכון משגע לעוגת תפוזים גבוהה רכה ועסיסית - אילנה טל
המרכיבים:
הפעם לרטובים השתמשתי בכוס חדפ שקופה פשוטה
6 ביצים מופרדות
כוס וחצי סוכר
1 סוכר וניל
קורט מלח
¾ כוס שמ
כפית גרידת תפוז מגורדת
כוס מיץ תפוזים
2 ורבע כוסות קמח תופח או קמח רגיל בתוספת 1 אבקת אפיה
מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר וקורט מלח עד לקבלת קצף תפוח ובהיר וקשה
מניחים בצד
בנפרד בקערה ובעזרת מטרפה ידנית
חלמונים עם כוס סוכר וסוכר וניל לטרוף מעט ולהוסיף שמן, מיץ וגרידת תפוז
בסוף את הקמח ולטרוף באיטיות עד שהקמח נבלע לגמרי, מוסיפים את החלבונים שהקצפנו בתנועות עטיפה עם לקקן
אני אפיתי בתבנית אנודייז שאין צורך לשמן (קישור לרכישה בסוף המתכון)
אפשר בכל תבנית רגילה או חדפ
אופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות עד שקיסם יבש, כשעה
בתאבון
********
מוצר מומלץ ❤
תבנית אפייה טורט איכותית, במחיר בלעדי 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
Comments