top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

מתכון משגע ממולאים בצל ומנגולד ברוטב חמוץ מתוק טעימים בטירוף  - אריאלה גולדמן

מתכון משגע ממולאים בצל ומנגולד ברוטב חמוץ מתוק טעימים בטירוף  - אריאלה גולדמן


3 בצלים גדולים קלופים וחרוצים לאורכם מבושלים 15 דק' במים רותחים,מסוננים ומופרדים לגלדים.


2 צרורות מנגולד לבחור עם עלים גדולים.להפריד עלים וגבעולים ולשטוף היטב יש הרבה חול.


 לפרוס את הגבעולים ולהכניס לסיר.

את העלים לחצות לחצי ולהסיר העורק הראשי.לחלוט בקערה עם מים רותחים למשך דקה ולסנן.


להניח שורת מלית על הצד המחוספס,לגלגל


למלית :

•2 כוסות אורז עגול שטוף ומסונן

•חצי קג בשר צלעות טרי טחון עם השומן שלו

•חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק

•חופן שמיר קצוץ דק

•כף רסק עגבניות

•3 עגבניות עסיסיות קלופות וחתוכות לקוביות קטנטנות

•4 כפות שמן

•כפית שטוחה מלח

•חצי כפית פלפל שחור

•כפית ראס אל חנות

•מיץ טרי סחוט מלימון קטן / או כפית תבלין מלח לימון


לרוטב:

5 כפות שמן

3 כפות סילאן/ או רכז רימונים

3 כפות רסק עגבניות

חצי כפית כורכום

כף שטוחה מלח

כפית פלפל שחור

כף פפריקה

מיץ טרי סחוט מ 2 לימונים / או תבלין מלח לימון לפי טעמכם


אופן ההכנה:

• בקערה לערבב יחד מרכיבי המלית

• בסיר סוטאז' רחב עמוק שמתאים לתנור לחמם שמן עם כורכום ולטגן עד הזהבה את גבעולי המנגולד.

להוסיף רסק עגבניות, סילאן ותבלינים ולבשל 10 דק' על להבה קטנה.

לסדר את הממולאים בצורה מעגלית צמודים זה לזה ואפשר ב 2 שכבות.

להוסיף מים ומיץ לימון סחוט עד כיסוי הממולאים,להביא לרתיחה ולהסיר מהאש.

להרטיב נייר אפייה לסחוט ולקמט ולכסות הסיר.

לרפד מעל ברדיד אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות לשעה.

להנמיך ל 150 מעלות לעוד שעה ואז להסיר כיסוי וליצלות עד הזהבה יפה.


*********

מוצר מומלץ 💥

קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽

.

לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽

.






פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page