מתכון קיצי קליל לכרוב ממולא ברוטב חמוץ מתוק פשוט מעדן - נועם זיגדון
1 כרוב גדול ושלם
למילוי:
1 ק"ג בשר טחון
1 כוס אורז מבורר ושטוף
צרור פיטרוזליה קצוצה
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום כתוש
1 עגבניה חתוכה לקוביות
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח
שמן
לרוטב:
1 בצל קצוץ דק
2 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מים
1 כף סוכר
מיץ מלימון שלם
פלפל שחור
מלח
שמן
לטגן את הבצל עד לשקיפות
להוסיף את הרסק ולהשחים עם המים לבשל כ-5 דקות
לתבל
לחתוך את הלב של הכרוב
להרתיח סיר עם מים להכניס את הכרוב שהחלק הפתוח כלפי מטה
לבשל כ-רבע שעה
לקרר ולהפריד את העלים
לחתוך כל עלה ל-2
להוריד את החלק הקשה
לשים במרכז 2 כפות מתערובת הבשר
לקפל פנימה את הצדדים ולגלגל
להכניס לרוטב
להוסיף מים עד שיכסו את הכרובים
להביא לרתיחה
לבשל על להבה בנונית אש נמוכה
כ-45 דקות
באהבה נועם זיגדון
********
מוצר מומלץ❤
סיר מחולק 32 ס"מ - להכנת 2 תבשילים בו זמנים! במחיר בלעדי ויש משלוחים לכל חלקי הארץ 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Hozzászólások