תכון קליל ובכלום עבודה גרטן תפוחי אדמה משודרג - במטבח עם דיתוש
5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ופרוסים דק (מעט פחות מחצי ס"מ).
שן שום חצויה
בצל בינוני קצוץ
קופסת פטריות חתוכות
שמנת לבישול 15%
רבע כוס חלב
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
חצי כוס מוצרלה מגורדת
מלח, פלפל גרוס
מעט אגוז מוסקט
מעט חמאה/שמן זית
הכנה:
לטגן בחמאה את קוביות הבצל עד לשקיפות.
להוסיף את הפטריות, לתבל ולערבב כמה דקות עד להשחמה קלה.
להוסיף את השמנת והחלב ולערבב.
לבשל כמה דקות עד להסמכה קלה.
להניח בצד.
לשמן תבנית פיירקס בינונית ולשפשף עם השום החצוי את התבנית.
(אפשרי ומומלץ לבשל מעט! את תפוא במיקרו כארבע דקות לפני האפיה)
לסדר את פרוסות תפוחי אדמה, כך שאחת עולה מעט על השניה וכך הלאה בשורות שורות.
לתבל.
לפזר מעט מהגבינות, לפזר מתערובת השמנת והפטריות (להשאיר מעט בצד).
לאפות בתנור כ-40 דקות מכוסה עם נייר אלומיניום בחום בינוני 180.
להוציא, לפזר עוד מתערובת הגבינות ולשפוך מעל את תערובת השמנת שנותרה.
לאפות עוד רבע שעה ללא כיסוי בחום 180 מעלות.
בתאבון ♡
דיתוש
********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח אפייה מסיליקון - המקורי והאיכותי ובשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
.
Comments