מתכון של השמחות קובה וחומוס במרק פיקנטי הכי מפנק וטעים - אריאלה גולדמן
כמות : כ 25 יח
למלית צמחונית/טבעונית :
להזהיב בצל גדול קצוץ דק ,שורש פטרוזיליה מגורר על פומפיה, סלסילת פטריות שמפניון קצוצות דק ולתבל לפי המתכון
מעטפת :
2 כוסות סולת
חצי כפית שטוחה מלח
כוס + 3 כפות מים
- לערבב המרכיבים עם כף עד שכל הסולת ספוגה במים. להניח בצד ל 10 דק'
עם כפות ידיים רטובות לשטח חתיכה מהבצק ,למלא במלית,לכדרר ולפחוס מעט
מלית :
לחמם 3 כפות שמן עם חצי כפית כורכום ולטגן עד הזהבה בצל חתוך דק
להוסיף שן שום כתושה
ו350 גר בשר אסאדו טחון .לטגן עד השחמה תוך כדי פירור הבשר.
לתבל בחצי כפית פלפל שחור גרוס,כפית שטוחה מלח,חצי כפית ראס אל חנות, חצי כפית תבלין צ'ילי גרוס,חצי כפית פפריקה.
לצנן ולמלא
מרק :
לחמם 4 כפות שמן עם כפית כורכום וחצי כפית תבלין קארי ולהזהיב בצל קצוץ ו2 גבעולי סלרי פרוסים דק.
להוסיף חצי חבילה חומוס סנפרוסט,כף גדושה פפריקה,כפית פלפל שחור גרוס ,כף מלח, חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס ולטגן 5 דק' על להבה גבוהה.
להוסיף ליטר וחצי מים,להביא לרתיחה ולבשל 20 דק' להבה בינונית.
להגביה להבה וכשהמרק רותח להכניס את הקובה.
אחרי 10 דק' לערבב עם כף מתחתית הסיר כלפי מעלה לוודא שקובה לא נצמדו אל תחתית הסיר. לפזר חופן עלי סלרי ,להנמיך ללהבה בינונית כשהמרק מבעבע ולבשל 20 דק'
************
מוצר מומלץ 💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.
Comments