נקניק שוקולד נוסטלגי - תמרה בר מוחא
המצרכים:
300 גרם שוקולד צימקאו של אופנייהמר.
1 כוס חלב צמחי(הישתמשתי בחלב שיבולת שועל בטעם וניל של אלפרו)
600 גרם פתיבר שבור גס.
120 גרם נטורינה בטעם חמאה.
1 וחצי כפות קקאו גדושות.
וחופן אגוזים קצוצים גס.
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד אם הנטורינה.
לשפוך לקערה של הפתיבר.
להוסיף את האגוזים החלב.
וקקאו מומס אם מים רותחים קצת.
לערבב הכול ולהסים בתוך נילון ניצמד ולגלגל לנקניק ולסובב משתי הצדדים.
להקפיא למשך שעה.
ולגלגל בקוקוס.
טעים שהוא קפוא וקר מהמקפיא לפרוס ולהנות.
בהצלחה תמרה בר מוחא❣️
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments