סאביה תימנית בטעם של פעם - צופית בן יוסף
אז הפעם הכנתי רק 25 עלים דקים דקים עם סמנה ביתית(ביידנית)
מצרכים:
חצי קילו קמח
2 כוסות מים
כף וחצי סוכר
כפית מלח
כף שמן
25 גרם מחמאה(אפשר לוותר)
ללוש היטב לבצק חלק ואחיד.
לכסות בניילון נצמד לפחות שיה)
ללוש שוב ושוב להשאיר למנוחה הפעם חצי שעה.
לחלק ל-25 כדורים על מגש עם שמן
השארתי מכוסה לילה שלם (כי הכנתי מאוחר בלילה)
בבוקר רידדתי לעלה דק מרחתי סמנה בכל שכבה
הנחתי בתבנית עגולה פיזרתי קצח ואפיתי 150 מעלות
שעה.
*********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comentários